Bowling Enschede, het mooiste bowlingcentrum van Enschede, beschikt over 16 zeer moderne bowlingbanen. De computergestuurde beeldschermen geven uw scores nog meer kleur. Ideaal voor families, bedrijfsuitjes of andere feestjes. Het is altijd gezellig! 7 dagen per week geopend en gedurende de schoolvakanties extra ruime openingstijden.

Speciaal voor de kinderen of voor mensen met een beperking kunnen de zijkanten omhoog waardoor de bal nooit in de goot belandt. Gegarandeerd scoren dus! Ideaal voor kinderfeestjes en familie uitjes.

Bowling Enschede beschikt over een prachtig en sfeervol restaurant welke gekoppeld kan worden aan ons bowlingcentrum. Dit restaurant leent zich perfect voor diverse soorten buffetten, all in arrangementen, vergaderingen, bruiloften, presentaties bedrijfsfeesten of andere feesten. Laat u aangenaam verrassen en combineer uw (ont)spannend avondje uit met een overheerlijk diner!

Bowling Enschede bevindt zich op Go Planet Parc, de uitgaansboulevard van Enschede. Op dit park vind u ook de megabioscoop Kinepolis, (het voormalige Wolff Cinestar) met 10 zalen, een kartbaan, een 400 meter overdekte ijsbaan en een grote evenementenhal met vaak nationale maar ook internationale artiesten, optredens en evenementen.

Ook kunt u het bowlen bij Bowling Enschede combineren met een bezoek of rondleiding aan De Grolsch Veste, het stadion van FC Twente. Tijdens deze rondleiding beleeft u de rijke historie van FC Twente. Van het Diekman tot aan het moderne huidige stadion, alle facetten komen aan bod! Dit stadion vindt u op 2 minuten loopafstand van Bowling Enschede.